Kijk Head On online


Kun je de Drama film Head On, geregisseerd door Ana Kokkinos & met Alex Dimitriades, Elena Mandalis, Julian Garner & Paul Capsis streamen op Netflix, Videoland, Prime Video, Pathe Thuis of andere Nederlandse streamingdiensten?
Film streamgids: Head On

Ari is 19, woont in Melbourne en baalt van zijn ouders die willen dat hij met een meisje thuiskomt - liefst van Griekse afkomst natuurlijk, net als zijzelf. Ari valt echter op mannen, maar durft niet tegen de tradities van zijn omgeving in te gaan, houdt zijn gevoelens voor zich en vlucht in drugsgebruik en anonieme seks met elke man die hij maar kan krijgen. In de loop van een dag en een nacht zien we hoe hij zich afzet tegen zijn omgeving, zonder te weten waar hij naar toe wil. Zal de...

Alle beschikbare streamingdiensten in Nederland

Netflix


De releasedatum is 13-8-1998

Productie informatie

Regisseur Ana Kokkinos
Cast Alex Dimitriades, Elena Mandalis, Julian Garner & Paul Capsis
Genre Drama
Releasedatum 1998-08-13
Onderwerpen Biseksualiteit, Drugs, Homo's, Lgbt, Melbourne, Transgender & Vrouwelijke Regisseur
Schrijver Ana Kokkinos (screenplay), Andrew Bovell (screenplay), Christos Tsiolkas (novel) & Mira Robertson (screenplay)
Opbrengst $378,667
Lengte 104 min

Trailer

Andere films vergelijkbaar met Head On beschikbaar om te streamen in HD

Gerelateerde films

Streamingkosten & NL Ondertiteling

Streaming Aanbieder Prijs
Netflix Gratis bij Netflix abonnement (7,99 per maand)
Diensten als Netflix & Videoland komen bijna altijd met Nederlandse ondertiteling (zo zet je de ondertiteling aan!). Al in het bezit deze film maar je hebt geen ondertiteling? Vind Nederlandse ondertiteling voor Head On hier!