Kijk He Got Game online


Kun je de Drama film He Got Game, geregisseerd door Spike Lee & met Denzel Washington, Hill Harper, Ray Allen & Rosario Dawson streamen op Netflix, Videoland, Prime Video, Pathe Thuis of andere Nederlandse streamingdiensten?
Film streamgids: He Got Game

Jake Shuttlesworth wordt tijdelijk vrijgelaten uit de staatsgevangenis om zijn zoon Jesus over te halen om voor de Universiteit van de Gouverneur te spelen. Hij is namelijk de top-basketballer uit de studentencompetitie. Op het moment dat Jesus grote beslissingen moet nemen, wordt hij geconfronteerd met verleidingen en hij staat onder hoge druk. Ook Jake staat onder druk, hij moet niet alleen voor zichzelf het beste doen, maar ook voor zijn zoon.

Alle beschikbare streamingdiensten in Nederland

Google


De releasedatum is 1-5-1998

Productie informatie

Regisseur Spike Lee
Cast Denzel Washington, Hill Harper, Ray Allen & Rosario Dawson
Genre Drama
Releasedatum 1998-05-01
Onderwerpen Basketbal, Begnadigung, Gevangenis, Interraciale Romantiek, Moord, Ouder-kindrelatie, Universiteit, Uxoricide Fictie, Vergeving & Vrijlating Uit De Gevangenis
Plaats Brooklyn
Filmlocatie Illinois, New Jersey, New York City & Virginia
Schrijver Spike Lee
Kosten $25,000,000
Opbrengst $21,567,853
Lengte 136 min

Trailer

Andere films vergelijkbaar met He Got Game beschikbaar om te streamen in HD

Gerelateerde films

Streamingkosten & NL Ondertiteling

Streaming Aanbieder Prijs
Google Play Huur
Diensten als Netflix & Videoland komen bijna altijd met Nederlandse ondertiteling (zo zet je de ondertiteling aan!). Al in het bezit deze film maar je hebt geen ondertiteling? Vind Nederlandse ondertiteling voor He Got Game hier!