Kijk Hate Story IV online


Kun je de Drama, Misdaad & Thriller film Hate Story IV, geregisseerd door Vishal Pandya & met Ihana Dhillon, Karan Wahi, Urvashi Rautela & Vivan Bhatena streamen op Netflix, Videoland, Prime Video, Pathe Thuis of andere Nederlandse streamingdiensten?
Film streamgids: Hate Story IV

Tasha is ambitieus, mooi en zonder twijfel wulps. Het meisje deinst voor niets terug om als model een ster te worden bij het meest begeerde reclamebureau van Londen. Rajveer, de man die steeds de vrouw weet te krijgen die hij wil, ziet haar talent en zorgt ervoor dat ze het project krijgt. Wanneer Aryan Tasha ontmoet is het voor hem liefde op het eerste gezicht en voor haar besluit hij zijn grenzen te verleggen.

Alle beschikbare streamingdiensten in Nederland

Prime Video


De releasedatum is 9-3-2018

Productie informatie

Regisseur Vishal Pandya
Cast Ihana Dhillon, Karan Wahi, Urvashi Rautela & Vivan Bhatena
Genre Drama, Misdaad & Thriller
Releasedatum 2018-03-09
Onderwerpen Indiase Wraak
Filmlocatie London
Schrijver Milap Zaveri (dialogue), Sameer Arora (screenplay), Vijei Joshi, Vishal Pandya (screenplay) & Vishal Pandya (story)
Kosten $2,900,000
Opbrengst $3,200,000
Lengte 131 min

Trailer

Andere films vergelijkbaar met Hate Story IV beschikbaar om te streamen in HD

Gerelateerde films

Streamingkosten & NL Ondertiteling

Streaming Aanbieder Prijs
Prime Video Gratis bij Prime Video abonnement (5,99 per maand)
Diensten als Netflix & Videoland komen bijna altijd met Nederlandse ondertiteling (zo zet je de ondertiteling aan!). Al in het bezit deze film maar je hebt geen ondertiteling? Vind Nederlandse ondertiteling voor Hate Story IV hier!