Kijk Frailty online


Kun je de Drama, Misdaad & Thriller film Frailty, geregisseerd door Bill Paxton & met Bill Paxton, Matt O'Leary, Matthew McConaughey & Powers Boothe streamen op Netflix, Videoland, Prime Video, Pathe Thuis of andere Nederlandse streamingdiensten?
Film streamgids: Frailty

Fenton Meeks neemt contact op met de FBI om te melden dat zijn broer Adam misschien de seriemoordenaar is die zichzelf God's Hands noemt. Via flashbacks zien we de jeugd van Meeks met een vader die geloofde dat hij op een missie van God was om de demonen te vernietigen die zich in menselijke lichamen bevonden. Fenton zag zijn vader als een slechte man, terwijl Adam hem als held zag.

Alle beschikbare streamingdiensten in Nederland

Pathé Thuis


De releasedatum is 17-11-2001

Productie informatie

Regisseur Bill Paxton
Cast Bill Paxton, Matt O'Leary, Matthew McConaughey & Powers Boothe
Genre Drama, Misdaad & Thriller
Releasedatum 2001-11-17
Onderwerpen Broederschap Fictie, Demonen, Droom, Engel, Fbi, Jaren 70, Matricide Fictie, Patricide Fictie, Religie, Rozentuin, Sheriff, Texas & Verlies Van Geliefde
Plaats Dallas
Tijd 1979
Schrijver Brent Hanley
Kosten $11,000,000
Opbrengst $17,423,030
Lengte 100 min

Trailer

Andere films vergelijkbaar met Frailty beschikbaar om te streamen in HD

Gerelateerde films

Streamingkosten & NL Ondertiteling

Streaming Aanbieder Prijs
Pathé Thuis Huur
Diensten als Netflix & Videoland komen bijna altijd met Nederlandse ondertiteling (zo zet je de ondertiteling aan!). Al in het bezit deze film maar je hebt geen ondertiteling? Vind Nederlandse ondertiteling voor Frailty hier!