Kijk Fisherman’s Friends: One and All online


Kun je de Drama, Komedie & Muziek film Fisherman’s Friends: One and All, geregisseerd door Meg Leonard & Nick Moorcroft & met Dave Johns, James Purefoy, Maggie Steed & Sam Swainsbury streamen op Netflix, Videoland, Prime Video, Pathe Thuis of andere Nederlandse streamingdiensten?
Film streamgids: Fisherman’s Friends: One and All

De mannen van een visserskoor uit Port Isaac in Cornwall hebben talloze optredens achter de rug. Hun debuutalbum 'No Hopers, Jokers and Rogues' gaan rap over de toonbank. Maar hoe om te gaan met de vloek van het tweede album, met de verleidingen en valkuilen van het succes, om maar te zwijgen van romantische verwikkelingen? En dan is er nog dat aanstaande optreden op het beroemde popfestival Glastonbury, waar de heren zich staande moeten zien te houden tegenover wereldberoemde acts als Beyoncé.

Alle beschikbare streamingdiensten in Nederland

Pathé Thuis


De releasedatum is 19-8-2022

Productie informatie

Regisseur Meg Leonard & Nick Moorcroft
Cast Dave Johns, James Purefoy, Maggie Steed & Sam Swainsbury
Genre Drama, Komedie & Muziek
Releasedatum 2022-08-19
Schrijver Meg Leonard, Nick Moorcroft & Piers Ashworth
Lengte 111 min

Trailer

Andere films vergelijkbaar met Fisherman’s Friends: One and All beschikbaar om te streamen in HD

Gerelateerde films

Streamingkosten & NL Ondertiteling

Streaming Aanbieder Prijs
Pathé Thuis Huur
Diensten als Netflix & Videoland komen bijna altijd met Nederlandse ondertiteling (zo zet je de ondertiteling aan!). Al in het bezit deze film maar je hebt geen ondertiteling? Vind Nederlandse ondertiteling voor Fisherman’s Friends: One and All hier!