Kijk Faces in the Crowd online


Kun je de Misdaad, Mysterie & Thriller film Faces in the Crowd, geregisseerd door Julien Magnat & met David Atrakchi, Julian McMahon, Michael Shanks & Milla Jovovich streamen op Netflix, Videoland, Prime Video, Pathe Thuis of andere Nederlandse streamingdiensten?
Film streamgids: Faces in the Crowd

Anna Marchant (Milla Jovovich) is een lerares op een basisschool. Ze wordt aangevallen door een seriemoordenaar die alleen bekend staat als 'Tearjerk Jack'. Ze overleeft de aanval maar houdt er een neurologische afwijking aan over genaamd gezichtsblindheid of prosopagnosia. Alleen in staat om stemmen te herkennen, vecht ze om zich aan te passen aan haar afwijking en de voortdurend veranderende gezichten van de mensen om haar heen. Samen met de rechercheur Kerrest probeert ze de identiteit van...

Alle beschikbare streamingdiensten in Nederland

Geen beschikbare streaming opties
De releasedatum is 25-10-2011

Productie informatie

Regisseur Julien Magnat
Cast David Atrakchi, Julian McMahon, Michael Shanks & Milla Jovovich
Genre Misdaad, Mysterie & Thriller
Releasedatum 2011-10-25
Onderwerpen Detective, Moord, Seriemoordenaar & Wanorde
Filmlocatie Winnipeg
Schrijver Agnès Caffin (with the participation of), Julien Magnat (original screenplay by) & Kelly Smith (with the participation of)
Kosten $15,000,000
Lengte 103 min

Trailer

Andere films vergelijkbaar met Faces in the Crowd beschikbaar om te streamen in HD

Gerelateerde films

Streamingkosten & NL Ondertiteling

Helaas momenteel nog niet te streamen in Nederland, we houden je op de hoogte

Diensten als Netflix & Videoland komen bijna altijd met Nederlandse ondertiteling (zo zet je de ondertiteling aan!). Al in het bezit deze film maar je hebt geen ondertiteling? Vind Nederlandse ondertiteling voor Faces in the Crowd hier!