Kijk Dennis P. online


Kun je de film Dennis P., geregisseerd door Pieter Kuijpers & met Edo Brunner, John Leddy, Nadja Hüpscher & Willeke van Ammelrooy streamen op Netflix, Videoland, Prime Video, Pathe Thuis of andere Nederlandse streamingdiensten?
Film streamgids: Dennis P.

Dennis is een medewerker in een diamantfirma. Al die glinsterende steentjes in zijn omgeving brengen hem zodanig in de verleiding dat hij met vele miljoenen aan diamanten in een magnetrondoos de deur uitloopt. Deels om lekker te kunnen uitgeven, deels om zijn grote liefde, de prostituee Tiffany, definitief voor zich te winnen. Maar ja, gaat zij nou voor 'Dikke Dennis' om zijn persoonlijkheid of om zijn geld? En komt hij weg met de grootste diamantroof aller tijden?

TAGLINE: "Hoe ver ga jij voor échte liefde?"

Alle beschikbare streamingdiensten in Nederland

iTunes


De releasedatum is 13-3-2007

Productie informatie

Regisseur Pieter Kuijpers
Cast Edo Brunner, John Leddy, Nadja Hüpscher & Willeke van Ammelrooy
Releasedatum 2007-03-13
Schrijver Gijsbert Termaat (novel), Paul Jan Nelissen (screenplay), Pieter Kuijpers (screenplay) & Tjerk de Vries (novel)
Lengte 93 min

Trailer

Andere films vergelijkbaar met Dennis P. beschikbaar om te streamen in HD

Gerelateerde films

Streamingkosten & NL Ondertiteling

Streaming Aanbieder Prijs
iTunes Huur
Diensten als Netflix & Videoland komen bijna altijd met Nederlandse ondertiteling (zo zet je de ondertiteling aan!). Al in het bezit deze film maar je hebt geen ondertiteling? Vind Nederlandse ondertiteling voor Dennis P. hier!