Kijk Daglicht online


Kun je de Actie, Drama & Thriller film Daglicht, geregisseerd door Diederik Van Rooijen & met Angela Schijf, Derek de Lint, Fedja van Huêt & Monique van de Ven streamen op Netflix, Videoland, Prime Video, Pathe Thuis of andere Nederlandse streamingdiensten?
Film streamgids: Daglicht

De ambitieuze advocate Iris moet schipperen tussen haar rol als alleenstaande moeder en meedogenloze strafpleiter in soms schemerige zaken. Als ze op het huis van haar moeder past, stuit ze op een duister familiegeheim. Ze blijkt een oudere halfbroer te hebben waarvan het bestaan altijd zorgvuldig is verzwegen. De autistische Ray zit in een tbs-kliniek, veroordeeld voor de gruwelijke moord op zijn buurvrouw en diens dochtertje. Iris trekt zich het lot van haar halfbroer aan, ook omdat ze veel...

Alle beschikbare streamingdiensten in Nederland

Videoland Pathé Thuis Google iTunes


De releasedatum is 10-4-2013

Productie informatie

Regisseur Diederik Van Rooijen
Cast Angela Schijf, Derek de Lint, Fedja van Huêt & Monique van de Ven
Genre Actie, Drama & Thriller
Releasedatum 2013-04-10
Onderwerpen Autisme, Familie, Gevangenschap & Moord
Schrijver Diederik Van Rooijen, Marion Pauw, Marion Pauw (novel), Philip Delmaar (screenplay) & Simone Kome van Breugel (screenplay)
Lengte 114 min
Filmpagina Daglicht Homepagina

Trailer

Andere films vergelijkbaar met Daglicht beschikbaar om te streamen in HD

Gerelateerde films

Streamingkosten & NL Ondertiteling

Streaming Aanbieder Prijs
Videoland Gratis bij Videoland abonnement (8,99 per maand)
Pathé Thuis Huur
Google Play Huur
iTunes Huur
Diensten als Netflix & Videoland komen bijna altijd met Nederlandse ondertiteling (zo zet je de ondertiteling aan!). Al in het bezit deze film maar je hebt geen ondertiteling? Vind Nederlandse ondertiteling voor Daglicht hier!