Kijk Dad’s Army online


Kun je de Komedie film Dad’s Army, geregisseerd door Oliver Parker & met Bill Nighy, Catherine Zeta-Jones, Michael Gambon & Toby Jones streamen op Netflix, Videoland, Prime Video, Pathe Thuis of andere Nederlandse streamingdiensten?
Film streamgids: Dad’s Army

Het is het jaar 1944 en de Tweede Wereldoorlog loopt op zijn einde. In Walmington-on-Sea heeft Kapitein Mainwaring te kampen met een laag moraal onder zijn mannen. Dan verschijnt er een glamoureuze journaliste om verslag te doen over het peloton. Ondertussen heeft MI5 een radiosignaal onderschept vanaf Walmington-on-Sea naar Berlijn, wat blijkbaar het werk is van een spion. Het peloton krijgt nu de kans om een verschil te maken in de oorlog.

Alle beschikbare streamingdiensten in Nederland

Rakuten Google Microsoft iTunes


De releasedatum is 5-2-2016

Productie informatie

Regisseur Oliver Parker
Cast Bill Nighy, Catherine Zeta-Jones, Michael Gambon & Toby Jones
Genre Komedie
Releasedatum 2016-02-05
Onderwerpen Militaire Humor
Tijd 1944
Filmlocatie England & Yorkshire
Schrijver David Croft (based on characters created by), Hamish McColl (screenplay) & Jimmy Perry (based on characters created by)
Lengte 100 min

Trailer

Andere films vergelijkbaar met Dad’s Army beschikbaar om te streamen in HD

Gerelateerde films

Streamingkosten & NL Ondertiteling

Streaming Aanbieder Prijs
Rakuten TV Huur
Google Play Huur
Microsoft Huur
iTunes Huur
Diensten als Netflix & Videoland komen bijna altijd met Nederlandse ondertiteling (zo zet je de ondertiteling aan!). Al in het bezit deze film maar je hebt geen ondertiteling? Vind Nederlandse ondertiteling voor Dad’s Army hier!