Kijk Clouds online


Kun je de Drama, Muziek & Romantiek film Clouds, geregisseerd door Justin Baldoni & met Madison Iseman, Neve Campbell, Sabrina Carpenter & Steffan Argus streamen op Netflix, Videoland, Prime Video, Pathe Thuis of andere Nederlandse streamingdiensten?
Film streamgids: Clouds

De 17-jarige Zach Sobiech is een vrolijke, muzikaal talentvolle middelbare scholier in zijn laatste schooljaar. Maar aan het begin van zijn laatste schooljaar, vlak nadat hij zijn droommeisje heeft uitgevraagd, komt Zachs wereld op zijn kop te staan als hij hoort dat zijn kanker is uitgezaaid, waardoor hij nog maar zes maanden te leven heeft. In de beperkte tijd die hem rest besluiten hij en zijn beste vriendin en schrijfpartner Sammy hun droom waar te maken en een album uit te brengen.

Alle beschikbare streamingdiensten in Nederland

Disney+


De releasedatum is 9-10-2020

Productie informatie

Regisseur Justin Baldoni
Cast Madison Iseman, Neve Campbell, Sabrina Carpenter & Steffan Argus
Genre Drama, Muziek & Romantiek
Releasedatum 2020-10-09
Onderwerpen Dood & Kanker
Filmlocatie Montreal
Schrijver Casey La Scala (story by), Kara Holden (screenplay by), Kara Holden (story by), Laura Sobiech (based on the book entitled "Fly a Little Higher" by) & Patrick Kopka (story by)
Lengte 121 min

Trailer

Andere films vergelijkbaar met Clouds beschikbaar om te streamen in HD

Gerelateerde films

Streamingkosten & NL Ondertiteling

Streaming Aanbieder Prijs
Diensten als Netflix & Videoland komen bijna altijd met Nederlandse ondertiteling (zo zet je de ondertiteling aan!). Al in het bezit deze film maar je hebt geen ondertiteling? Vind Nederlandse ondertiteling voor Clouds hier!