Kijk Claustrofobia online


Kun je de Thriller film Claustrofobia, geregisseerd door Bobby Boermans & met Carolien Spoor, Dragan Bakema, Frits Lambrechts & Thijs Römer streamen op Netflix, Videoland, Prime Video, Pathe Thuis of andere Nederlandse streamingdiensten?
Film streamgids: Claustrofobia

Eva is een mooie jonge studente. Als ze een prachtig appartement vindt in Amsterdam, ontmoet ze haar nieuwe buurman Alex. Eva en haar vriendin Cynthia zijn meteen onder de indruk van deze charmante man. Na een avondje stappen, belanden ze met zijn drieën in zijn appartement. Cynthia doet haar uiterste best om Alex voor zich te winnen, uiteindelijk trekt Eva zich terug en gaat alleen naar huis. Nog helemaal in de roes van de avond, merkt ze niet dat ze niet alleen in huis is. De indringer...

TAGLINE: "Nederlandse thriller over Eva, een mooie jonge studente die ontwaakt in een betonnen kelder, vastgeketend aan een bed... Wat is er gebeurd..?"

Alle beschikbare streamingdiensten in Nederland

Google


De releasedatum is 24-5-2011

Productie informatie

Regisseur Bobby Boermans
Cast Carolien Spoor, Dragan Bakema, Frits Lambrechts & Thijs Römer
Genre Thriller
Releasedatum 2011-05-24
Onderwerpen Gevangen Vrouw, Ontleding & Ontvoering
Schrijver Robert A. Jansen
Lengte 94 min
Filmpagina Claustrofobia Homepagina

Trailer

Andere films vergelijkbaar met Claustrofobia beschikbaar om te streamen in HD

Gerelateerde films

Streamingkosten & NL Ondertiteling

Streaming Aanbieder Prijs
Google Play Huur
Diensten als Netflix & Videoland komen bijna altijd met Nederlandse ondertiteling (zo zet je de ondertiteling aan!). Al in het bezit deze film maar je hebt geen ondertiteling? Vind Nederlandse ondertiteling voor Claustrofobia hier!