Kijk City Island online


Kun je de Drama & Komedie film City Island, geregisseerd door Raymond De Felitta & met Andy García, Dominik García-Lorido, Julianna Margulies & Steven Strait streamen op Netflix, Videoland, Prime Video, Pathe Thuis of andere Nederlandse streamingdiensten?
Film streamgids: City Island

Vince Rizzo is een gevangenisbewaarder in de Bronx. Op een dag ontdekt hij dat zijn buitenechtelijke relatie twintig jaar geleden een zoon op de wereld heeft gezet, de gevangene Tony Nardella. Vince besluit zijn zoon te beschermen, en hem op te nemen in de familie. Het grote struikelblok is het feit dat Vince 20 jaar zwijgzaamheid over zijn slippertje nu moet doorbreken, of hij zal moeten liegen over de ware identiteit van Tony.

Alle beschikbare streamingdiensten in Nederland

Geen beschikbare streaming opties
De releasedatum is 6-3-2009

Productie informatie

Regisseur Raymond De Felitta
Cast Andy García, Dominik García-Lorido, Julianna Margulies & Steven Strait
Genre Drama & Komedie
Releasedatum 2009-03-06
Onderwerpen Buitenechtelijke Affaire, Disfunctionele Families, Familiegeheimen, Fetisjisme, Geheim, Mollige Vrouw, Stripper & Veroordeelde
Plaats New York City
Filmlocatie New York City
Schrijver Raymond De Felitta
Kosten $6,000,000
Opbrengst $7,875,862
Lengte 104 min

Trailer

Andere films vergelijkbaar met City Island beschikbaar om te streamen in HD

Gerelateerde films

Streamingkosten & NL Ondertiteling

Helaas momenteel nog niet te streamen in Nederland, we houden je op de hoogte

Diensten als Netflix & Videoland komen bijna altijd met Nederlandse ondertiteling (zo zet je de ondertiteling aan!). Al in het bezit deze film maar je hebt geen ondertiteling? Vind Nederlandse ondertiteling voor City Island hier!