Kijk Circle online


Kun je de Drama, Mysterie & Sciencefiction film Circle, geregisseerd door Aaron Hann & Mario Miscione & met Carter Jenkins, Cesar Garcia, Julie Benz & Mercy Malick streamen op Netflix, Videoland, Prime Video, Pathe Thuis of andere Nederlandse streamingdiensten?
Film streamgids: Circle

In een enorme, mysterieuze kamer ontwaken vijftig vreemden die niet weten hoe ze er terecht zijn gekomen. Gerangschikt in een naar binnen gerichte cirkel, en niet in staat om te bewegen, ontdekken ze al snel dat elke twee minuten een van hen sterft door een vreemd apparaat in het midden van de kamer. Op het eerste gezicht lijken de aanvallen willekeurig maar dan komen ze erachter dat ze zelf de macht hebben om te beslissen wie gedood zal worden.

Alle beschikbare streamingdiensten in Nederland

Netflix


De releasedatum is 28-5-2015

Productie informatie

Regisseur Aaron Hann & Mario Miscione
Cast Carter Jenkins, Cesar Garcia, Julie Benz & Mercy Malick
Genre Drama, Mysterie & Sciencefiction
Releasedatum 2015-05-28
Onderwerpen Death Games, Discriminatie, Horror, Moord, Moraliteit, Ontvoering Door Buitenaardse Wezens, Overleven, Stemmen, Uitvoering & Vreemdeling
Schrijver Aaron Hann & Mario Miscione
Lengte 87 min
Filmpagina Circle Homepagina

Trailer

Andere films vergelijkbaar met Circle beschikbaar om te streamen in HD

Gerelateerde films

Streamingkosten & NL Ondertiteling

Streaming Aanbieder Prijs
Netflix Gratis bij Netflix abonnement (7,99 per maand)
Diensten als Netflix & Videoland komen bijna altijd met Nederlandse ondertiteling (zo zet je de ondertiteling aan!). Al in het bezit deze film maar je hebt geen ondertiteling? Vind Nederlandse ondertiteling voor Circle hier!