Kijk But I’m a Cheerleader online


Kun je de Drama, Komedie & Romantiek film But I’m a Cheerleader, geregisseerd door Jamie Babbit & met Cathy Moriarty, Clea DuVall, Natasha Lyonne & RuPaul streamen op Netflix, Videoland, Prime Video, Pathe Thuis of andere Nederlandse streamingdiensten?
Film streamgids: But I’m a Cheerleader

Megan is een all-american girl. Ze is cheerleader en heeft een vriendje. Maar ze houdt er niet erg van om haar vriendje te kussen, en ze heeft foto's van vrouwen in haar kluisje hangen. Haar ouders en vrienden trekken de conclusie dat ze wel lesbisch moet zijn, en sturen haar naar een 'rehabilitatie-school' voor homoseksuele en lesbische jongeren. Hier wordt ze geleerd hoe ze hetero kunnen worden. Zal ze zich bekeren tot hetero, of geeft ze toe aan haar liefde voor de mooie Graham?

Alle beschikbare streamingdiensten in Nederland

Geen beschikbare streaming opties
De releasedatum is 9-12-1999

Productie informatie

Regisseur Jamie Babbit
Cast Cathy Moriarty, Clea DuVall, Natasha Lyonne & RuPaul
Genre Drama, Komedie & Romantiek
Releasedatum 1999-12-09
Onderwerpen Cheerleader, Coming-out, Conversietherapie, Homo, Homoseksualiteit, Interraciale Romantiek, Lesbische Interesse, Onafhankelijke Film & Vrouwelijke Regisseur
Filmlocatie Los Angeles County
Schrijver Brian Peterson (screenplay) & Jamie Babbit (story)
Kosten $1,200,000
Opbrengst $2,600,000
Lengte 85 min

Trailer

Andere films vergelijkbaar met But I’m a Cheerleader beschikbaar om te streamen in HD

Gerelateerde films

Streamingkosten & NL Ondertiteling

Helaas momenteel nog niet te streamen in Nederland, we houden je op de hoogte

Diensten als Netflix & Videoland komen bijna altijd met Nederlandse ondertiteling (zo zet je de ondertiteling aan!). Al in het bezit deze film maar je hebt geen ondertiteling? Vind Nederlandse ondertiteling voor But I’m a Cheerleader hier!