Kijk Big online


Kun je de Drama, Fantasie & Komedie film Big, geregisseerd door Penny Marshall & met Elizabeth Perkins, John Heard, Robert Loggia & Tom Hanks streamen op Netflix, Videoland, Prime Video, Pathe Thuis of andere Nederlandse streamingdiensten?
Film streamgids: Big

Josh maakt, bij een machine op een kermis, een wens om groter te zijn. Hij wordt de volgende ochtend wakker en de wens blijkt waarheid te zijn geworden. Hij heeft een lichaam van iemand van dertig maar van binnen is hij nog steeds 13. Nu moet hij leren te leven als een volwassene, want de kermis is weg. Hij zal dus een gewone functie in de samenleving moeten nemen totdat hij de machine heeft gevonden om de wens om te draaien.

TAGLINE: "Was ik maar groot!"

Alle beschikbare streamingdiensten in Nederland

Rakuten Google Disney+ Microsoft iTunes


De releasedatum is 3-6-1988

Productie informatie

Regisseur Penny Marshall
Cast Elizabeth Perkins, John Heard, Robert Loggia & Tom Hanks
Genre Drama, Fantasie & Komedie
Releasedatum 1988-06-03
Onderwerpen Body-swap, Bronx, Collega, Duet, Fictie-grootteverandering, Flipperkast, Honkbal, Jobpromotie, New York City, Snelle Menselijke Groeiverandering Fictie, Snelle Menselijke Leeftijdsveranderingsfictie, Speelgoedmaker & Wensvervulling
Plaats New Jersey
Filmlocatie Fort Lee & New Jersey
Schrijver Anne Spielberg & Gary Ross
Kosten $18,000,000
Opbrengst $151,668,774
Lengte 104 min

Trailer

Andere films vergelijkbaar met Big beschikbaar om te streamen in HD

Gerelateerde films

Streamingkosten & NL Ondertiteling

Streaming Aanbieder Prijs
Rakuten TV Huur
Google Play Huur
Microsoft Huur
iTunes Huur
Diensten als Netflix & Videoland komen bijna altijd met Nederlandse ondertiteling (zo zet je de ondertiteling aan!). Al in het bezit deze film maar je hebt geen ondertiteling? Vind Nederlandse ondertiteling voor Big hier!