Kijk Before the Flood online


Kun je de Documentaire & TV Film film Before the Flood, geregisseerd door Fisher Stevens & met Barack Obama, Bill Clinton, John Kerry & Leonardo DiCaprio streamen op Netflix, Videoland, Prime Video, Pathe Thuis of andere Nederlandse streamingdiensten?
Film streamgids: Before the Flood

Een blik op hoe de klimaatveranderingen invloed hebben op onze omgeving en wat de samenleving kan doen om het uitsterven van bedreigde soorten en inheemse gemeenschappen een halt toe te roepen en om de ecosystemen te beschermen. De documentaire volgt Leonardo DiCaprio, de vredesambassadeur voor de Verenigde Naties. Hij reist de wereld rond als getuige van de klimaatveranderingen die men niet meer kan ontkennen en roept op om actie te ondernemen.

Alle beschikbare streamingdiensten in Nederland

Netflix Disney+


De releasedatum is 21-10-2016

Productie informatie

Regisseur Fisher Stevens
Cast Barack Obama, Bill Clinton, John Kerry & Leonardo DiCaprio
Genre Documentaire & TV Film
Releasedatum 2016-10-21
Onderwerpen Bedreigde Diersoorten, Documentaire Opwarming Van De Aarde, Groene Energie, Klimaatverandering, Milieu, Milieuactivisme, Opwarming Van De Aarde & Samenleving
Schrijver Mark Monroe
Lengte 96 min

Trailer

Andere films vergelijkbaar met Before the Flood beschikbaar om te streamen in HD

Gerelateerde films

Streamingkosten & NL Ondertiteling

Streaming Aanbieder Prijs
Netflix Gratis bij Netflix abonnement (7,99 per maand)
Diensten als Netflix & Videoland komen bijna altijd met Nederlandse ondertiteling (zo zet je de ondertiteling aan!). Al in het bezit deze film maar je hebt geen ondertiteling? Vind Nederlandse ondertiteling voor Before the Flood hier!