Kijk At Eternity’s Gate online


Kun je de Drama film At Eternity’s Gate, geregisseerd door Julian Schnabel & met Mads Mikkelsen, Oscar Isaac, Rupert Friend & Willem Dafoe streamen op Netflix, Videoland, Prime Video, Pathe Thuis of andere Nederlandse streamingdiensten?
Film streamgids: At Eternity’s Gate

De film richt zich op de periode waarin Van Gogh woonachtig was in het Franse dorpje Auvers-sur-Oise gedurende de laatste maanden van zijn leven. Hij schilderde er nog een aantal werken en ontwikkelde zijn kleurrijke manier van schilderen. Centraal staat zijn relatie met zijn schilderijen en zijn worsteling met het geloof, met zijn psychische stoornis en met zijn ontwrichtende vriendschap met kunstenaar Paul Gauguin.

Alle beschikbare streamingdiensten in Nederland

Pathé Thuis Rakuten Google iTunes


De releasedatum is 15-11-2018

Productie informatie

Regisseur Julian Schnabel
Cast Mads Mikkelsen, Oscar Isaac, Rupert Friend & Willem Dafoe
Genre Drama
Releasedatum 2018-11-15
Onderwerpen Biografische Kunstenaars, Eenzaamheid, Frankrijk, Krankzinnigheid, Kunstgalerie, Natuur, Priester, Schilder, Vincent Van Gogh & Ziekenhuis
Plaats France
Tijd 1890
Schrijver Jean-Claude Carrière, Julian Schnabel & Louise Kugelberg
Lengte 111 min

Trailer

Andere films vergelijkbaar met At Eternity’s Gate beschikbaar om te streamen in HD

Gerelateerde films

Streamingkosten & NL Ondertiteling

Streaming Aanbieder Prijs
Pathé Thuis Huur
Rakuten TV Huur
Google Play Huur
iTunes Huur
Diensten als Netflix & Videoland komen bijna altijd met Nederlandse ondertiteling (zo zet je de ondertiteling aan!). Al in het bezit deze film maar je hebt geen ondertiteling? Vind Nederlandse ondertiteling voor At Eternity’s Gate hier!