Kijk All the Way online


Kun je de Drama, Historisch & TV Film film All the Way, geregisseerd door Jay Roach & met Anthony Mackie, Bryan Cranston, Frank Langella & Melissa Leo streamen op Netflix, Videoland, Prime Video, Pathe Thuis of andere Nederlandse streamingdiensten?
Film streamgids: All the Way

Na de moord op President John F. Kennedy en de daaropvolgende chaos wordt Lyndon B. Johnson de nieuwe president van de Verenigde Staten. Het eerste jaar van zijn presidentschap krijgt hij onmiddellijk te maken met de burgerbeweging van Martin Luther King en de roep om de Civil Rights Act. Een andere wetgeving die discriminatie van Afro-Amerikanen en vrouwen verbiedt, met inbegrip van rassenscheiding.

Alle beschikbare streamingdiensten in Nederland

Geen beschikbare streaming opties
De releasedatum is 23-5-2016

Productie informatie

Regisseur Jay Roach
Cast Anthony Mackie, Bryan Cranston, Frank Langella & Melissa Leo
Genre Drama, Historisch & TV Film
Releasedatum 2016-05-23
Onderwerpen Biografie, Biografische Presidenten Van De Verenigde Staten, Historisch Drama, Jaren 60, Politici, Politiek, Populaire Cultuur Van Burgerrechtenbeweging, President Van De Verenigde Staten & President Van De Vs
Plaats Washington, D.C.
Tijd 1960s
Schrijver Robert Schenkkan (play) & Robert Schenkkan (screenplay)
Lengte 132 min
Filmpagina All the Way Homepagina

Trailer

Andere films vergelijkbaar met All the Way beschikbaar om te streamen in HD

Gerelateerde films

Streamingkosten & NL Ondertiteling

Helaas momenteel nog niet te streamen in Nederland, we houden je op de hoogte

Diensten als Netflix & Videoland komen bijna altijd met Nederlandse ondertiteling (zo zet je de ondertiteling aan!). Al in het bezit deze film maar je hebt geen ondertiteling? Vind Nederlandse ondertiteling voor All the Way hier!