Kijk All My Friends Hate Me online


Kun je de Horror, Komedie & Thriller film All My Friends Hate Me, geregisseerd door Andrew Gaynord & met Antonia Clarke, Charly Clive, Georgina Campbell & Tom Stourton streamen op Netflix, Videoland, Prime Video, Pathe Thuis of andere Nederlandse streamingdiensten?
Film streamgids: All My Friends Hate Me

Pete keert terug van een verblijf in het buitenland waar hij met vluchtelingen heeft gewerkt. Hij trachtte zijn jeugdige uitspattingen achter zich te laten en wil nu gewoonweg een normaal leven leiden met zijn vriendin, de nuchtere en sociaal bewuste Sonia. Pete's oude maten van de universiteit zijn blij met zijn terugkeer en nodigen hem en zijn vriendin uit voor een weekendje weg om zijn verjaardag te vieren. Tijdens het feestje begint zijn hoofd echter te tollen wanneer zijn vrienden één...

Alle beschikbare streamingdiensten in Nederland

Microsoft


De releasedatum is 11-3-2022

Productie informatie

Regisseur Andrew Gaynord
Cast Antonia Clarke, Charly Clive, Georgina Campbell & Tom Stourton
Genre Horror, Komedie & Thriller
Releasedatum 2022-03-11
Schrijver Tom Palmer & Tom Stourton
Lengte 93 min

Trailer

Andere films vergelijkbaar met All My Friends Hate Me beschikbaar om te streamen in HD

Gerelateerde films

Streamingkosten & NL Ondertiteling

Streaming Aanbieder Prijs
Microsoft Huur
Diensten als Netflix & Videoland komen bijna altijd met Nederlandse ondertiteling (zo zet je de ondertiteling aan!). Al in het bezit deze film maar je hebt geen ondertiteling? Vind Nederlandse ondertiteling voor All My Friends Hate Me hier!