Kijk Abe online


Kun je de Drama film Abe, geregisseerd door Fernando Grostein Andrade & met Dagmara Domińczyk, Mark Margolis, Noah Schnapp & Seu Jorge streamen op Netflix, Videoland, Prime Video, Pathe Thuis of andere Nederlandse streamingdiensten?
Film streamgids: Abe

Op een dag besluit de 43-jarige Paul Zeise toe te geven aan een gedachte die de meeste mensen snel zouden afwijzen. Hij laat alles achter: zijn vrouw, zijn werk en zijn hele bestaan in de middenklasse. Vanaf dit moment slentert hij door het land als een schurk en oplichter. Hij is aanwezig op feesten en begrafenissen waar hij niet is uitgenodigd, spant samen met een demente grootmoeder en schrikt onbedoeld een klein gezin af door zich schaamteloos een weg te banen in hun leven. Met een student...

Alle beschikbare streamingdiensten in Nederland

Geen beschikbare streaming opties
De releasedatum is 30-4-2020

Productie informatie

Regisseur Fernando Grostein Andrade
Cast Dagmara Domińczyk, Mark Margolis, Noah Schnapp & Seu Jorge
Genre Drama
Releasedatum 2020-04-30
Onderwerpen Familie, Joodse Moeder, Koken & New York City
Filmlocatie Tokyo & Vancouver
Schrijver Christopher Vogler (story), Fernando Grostein Andrade (story), Jacob Kader (screenplay by), Jacob Kader (story), Lameece Issaq (screenplay by) & Lameece Issaq (story)
Lengte 85 min

Trailer

Andere films vergelijkbaar met Abe beschikbaar om te streamen in HD

Gerelateerde films

Streamingkosten & NL Ondertiteling

Helaas momenteel nog niet te streamen in Nederland, we houden je op de hoogte

Diensten als Netflix & Videoland komen bijna altijd met Nederlandse ondertiteling (zo zet je de ondertiteling aan!). Al in het bezit deze film maar je hebt geen ondertiteling? Vind Nederlandse ondertiteling voor Abe hier!