HBO is een van de populairste streamingdiensten die er is. In januari 2022 had het bedrijf meer dan 73.8 miljoen abonnees. De meest populaire shows zijn toch wel Game of Thrones en Euphoria. De streamingdienst komt elke week met nieuwe releases. Dit zijn de nieuwste films en series van deze week. 

Plan een gezellig avondje met je partner, vrienden of familie om de leukste HBO series te kijken. Als je geen zin hebt om op de bank te hangen dan kan je ook voor een avond in het online casino kiezen. Schuif samen met je vrienden virtueel aan de speeltafels aan en beleef de grootste lol. Meer weten? Klik Hier.  

The White Lotus

Het tweede seizoen van The White Lotus is deze week op HBO gekomen. De show gaat over het resort The White Lotus. Hier komen gasten om zich te vermaken en vooral te ontspannen. Het eerste seizoen vond plaats in Hawaii, maar voor het tweede seizoen zijn de opnamen naar Sicilië verplaatst. 

De gasten van White Lotus hebben allemaal hun eigen duistere verhalen. Sommige hebben een terugval na vijf jaar lang nuchter te zijn geweest en zo zijn er nog veel meer problemen met gokken en drugs.  

SAS Rogue Heroes

De series gaat over ’s werelds grootste Special Forces unit SAS en is gebaseerd op het boek van Ben Macintyre. Er komen een aantal bekende acteurs is voor. Zo spelen Connor Swindells van Sex Education, Alfie Allen van Game of Thrones en Sofia Boutella van Kings in de show. 

Het eerste seizoen van Rogue Heroes is nu te streamen op HBO. De reviews zijn enorm positief. Zo wordt de show ook wel Peaky Blinders in een nieuw jasje genoemd. De serie is authentiek, gevoelig maar heeft ook de juiste dosis humor. 

Paddington 2 

De film kwam al in 2017 uit en is niet alleen populair onder kinderen, maar ook veel volwassenen vinden de film een echte hit. HBO heeft Paddington twee sinds deze week aan het aanbod toegevoegd. 

De film gaat over Paddington die graag een prachtig antiek boek voor Tante Lucy wil kopen. Hij wordt echter beschuldigd van diefstal en dat is wanneer de film spannend begint te worden. Paddington moet uiteindelijk de gevangenis in omdat er geen bewijs is voor zijn onschuld. 

Snabba Cash III: Life Deluxe

De Zweedse thriller uit 2013 is eindelijk op HBO te zien. De hoofdpersoon gaat op zoek naar zijn vermiste zus. Hij komt erachter dat ze banden had met de Servische maffiabaas Radovan. Hij zou verantwoordelijk zijn voor de dood van zijn zus. In Snabba Cash gaan ze achter Radovan aan om gerechtigheid te krijgen voor de zus van JW. De operatie verloopt niet bepaald soepel. 

Pennyworth

Er is een nieuwe aflevering van Pennyworth online. De Amerikaanse tv-serie kwam in 2019 voor het eerst op tv. Alfred Pennyworth is in de eerste twee seizoenen het doelwit van fascist Raven Society. De groep wil de Britse overheid overnemen. Nu is het derde seizoen volop bezig en de 6e aflevering staat nu online!