Volg de serie vanaf het allereerste begin of kijk gewoon al je favoriete afleveringen nog een keer. Je kunt ze heel eenvoudig streamen vanaf elk apparaat, zodat je in de woonkamer, in je slaapkamer of gewoon in de trein heerlijk kunt genieten van het leven in Coal Valley!

Waar gaat When Calls the Heart over?

Het verhaal van When Calls the Heart is gebaseerd op een boek van Janette Oke uit 1983, maar speelt zich af in een hele andere periode. Hiervoor gaan we zo’n 100 jaar terug in de tijd, naar het begin van de twintigste eeuw. Elizabeth Thatcher is een telg uit een steenrijke familie, maar ze maakt zichzelf liever nuttig en gaat voor de klas staan. Haar eerste echte baan brengt haar naar Coal Valley, een klein stadje in het westen van Canada, waar mensen hun geld voornamelijk verdienen met het werken in de plaatselijke kolenmijn. Nadat een explosie in de mijn maar liefst 45 inwoners het leven kost, wordt het voor de nabestaanden flink sappelen om zelf te kunnen overleven. Ook Elizabeth’s baan komt onder druk te staan, doordat de inwoners nog minder geld te besteden hebben. Natuurlijk is het niet alleen maar drama en ellende, want uiteindelijk draait de serie vooral om liefde, vriendschap en doorzettingsvermogen. Ook Elizabeth maakt gedurende haar tijd in Coal Valley heel wat mee, maar toch vindt ze telkens weer de kracht en de inspiratie om door te gaan.

Hoeveel seizoenen zijn er?

De serie When Calls the Heart ging in 2014 in première en inmiddels zijn er al elf seizoenen gemaakt. Elk seizoen heeft minimaal zeven, maar gemiddeld zo’n twaalf afleveringen. Daarnaast zijn er tot nu toe ook vijf kerstspecials gemaakt. Ook deze staan garant voor heerlijke romantische momenten in Coal Valley.

When Calls the Heart online kijken in België

Wil je zelf When Calls the Heart volgen? Dan zit je bij WithLove helemaal goed! Deze Belgische streamingdienst biedt je alle seizoenen en alle speciale afleveringen van deze heerlijke Canadese serie. Ook het elfde en meest recente seizoen is in zijn geheel aanwezig, zodat je absoluut niets hoeft te missen van de belevenissen van Elizabeth en haar omgeving. De streamingdienst is overigens beschikbaar voor zowel smartphone en tablet als je computer en natuurlijk je televisie. Tijdens een gratis proefperiode van een week kun je vrijblijvend ontdekken of When Calls the Heart ook iets voor jou is. Daarnaast vind je bij WithLove nog veel meer heerlijke romantische series en films. Is je interesse gewekt en wil je meer zien? Dan kun je heel eenvoudig een abonnement voor een maand of een heel jaar afsluiten. Uiteraard altijd voor een aantrekkelijke prijs.