Kijk Frankenstein’s Army online


Kun je de Actie & Horror film Frankenstein’s Army, geregisseerd door Richard Raaphorst & met Alexander Mercury, Joshua Sasse, Karel Roden & Robert Gwilym streamen op Netflix, Videoland, Prime Video, Pathe Thuis of andere Nederlandse streamingdiensten?
Film streamgids: Frankenstein’s Army

Tegen het einde van de Tweede Wereldoorlog vinden Russische soldaten die doorstomen naar Oost-Duitsland, een geheim nazilaboratorium. Hier is begonnen met het experimenteren met behulp van de dagboeken van ene Dr. Victor Frankenstein. De wetenschappers in het lab hebben het werk van de legendarische Frankenstein gebruikt om een leger van supersoldaten in elkaar te zetten, door lichaamsdelen van hun gevallen kameraden aan elkaar te plakken. Het is een gruwelijke laatste list van een wanhopige...

Alle beschikbare streamingdiensten in Nederland

iTunes


De releasedatum is 24-1-2013

Productie informatie

Regisseur Richard Raaphorst
Cast Alexander Mercury, Joshua Sasse, Karel Roden & Robert Gwilym
Genre Actie & Horror
Releasedatum 2013-01-24
Onderwerpen Communist, Frankenstein, Gevonden Beelden, Mockumentary & Nazi
Plaats Germany
Tijd 1945
Schrijver Chris W. Mitchell, Miguel Tejada-Flores (screenplay), Miguel Tejada-Flores (story), Richard Raaphorst (original idea) & Richard Raaphorst (story)
Lengte 84 min

Trailer

Andere films vergelijkbaar met Frankenstein’s Army beschikbaar om te streamen in HD

Gerelateerde films

Streamingkosten & NL Ondertiteling

Streaming Aanbieder Prijs
iTunes Huur
Diensten als Netflix & Videoland komen bijna altijd met Nederlandse ondertiteling (zo zet je de ondertiteling aan!). Al in het bezit deze film maar je hebt geen ondertiteling? Vind Nederlandse ondertiteling voor Frankenstein’s Army hier!